10 SNABBA FRÅGOR-ANNA

Vad gör du just nu? Sitter på en mattelektion och borde egentligen lyssna på en otroligt tråkig genomgång :/

Vad är det bästa du vet? Oj vad svårt! Men det bästa jag vet är väl att umgås med mina vänner och min familj haha. Klyschigt men sant!

Vilken skola och vilken linje går du på gymnasiet? Jag går på Enskilda Gymnasiet i Stockholm och läser Sam. Är jättenöjd med både med skolan och linjen :)

Vilken bok läste du senast? Michaela Fornis bok- Jag är inte perfekt, tyvärr. Världens finaste bok, verkligen värd att läsa!

Smink eller kläder? Kläder helt klart. Går ganska ofta osminkad och är inte jättebra på smink. Alicia är däremot en sminkfantast haha. Hon kan allt om smink och har alla de produkter man ska ha.

Vad ser du fram emot? Ser verkligen fram emot jullovet. Att få slippa skolan för en stund. Sedan åker vi till Dubai över nyår, vilket ska bli jätteskönt!

En dålig vana? Att jag alltid skjuter upp saker. Det kan vara allt från att ringa ett samtal till att plugga till ett stort prov. Gör alltid allt dagen innan.

Största rädsla? Har alltid varit rädd för att inte bli omtyckt. Men nu på senare tid har jag slutat bry mig så mycket. Folk får tycka vad dom vill :) Nu är nog min största rädsla någon from av dödsångest och att folk jag bryr mig om kommer att försvinna. Vill verkligen inte tänka på det!

Drömjobb? Antingen jurist eller jobba med något som involverar kläder, journalistik och marknadsföring. Kanske textilekonom.. Har verkligen ingen aning haha.

Framtidsplaner? Efter gymnasiet är väl min nutida plan att jobba för att sedan kunna resa hur mycket som helst. Skulle även vilja plugga i New York som Alicia gjorde ett tag. Vet inte till 100% vad jag vill göra. Det är trots allt 1 och ett halvt år kvar, så hinner ändra mig tusen gånger om :)

Liten standardselfie i Zaras provrum haha. Prislappen i högsta hugg!

Gillar

Kommentarer