5 frågor-Anna

Hittade några oklara frågor som verkligen inte har något gemensamt. Det enda är väl att ni som läsare får lära känna mig mer, vilket ni skriver att ni uppskattar. Så vi kör.

En sak du aldrig lämnar huset utan? Hörlurar och läppsyl, är beroende.

Har du bra betyg? Haha konstig fråga, men ja allt är ju relativt. Jag skulle säga att jag är ambitiös och alltid gör mitt bästa, så resultatet blir därefter.

Har du några fobier? De som känner mig vet att jag har fobi för sjukhus, och att prata om saker som rör kropp och blod. Det är faktiskt en väldigt jobbig (och pinsam) fobi då den ofta tar sig uttryck i att jag svimmar eller spyr (?). Svimmade senast för några veckor sedan när en läkare skulle ta mitt blodtryck. Otroligt pinsamt.

Blir du lätt arg? Jag blir nästan aldrig arg på någon men kan bli irriterad. Jag är väldigt lättprovocerad vilket folk i min omgivning verkar ha snappat upp. Därför blir jag ofta frustrerad i och irriterad, men sällan arg. Minns faktiskt inte senaste gången jag var arg på någon. Brukar istället bli ledsen haha. Speciellt om någon är arg på mig. Det är nog det värsta jag vet.

Fråga mig inte vad jag gör på bilden? Försöker se spontan och rolig ut. Brukar vara något jag har svårt för haha. Ha en bra tisdag!

Gillar

Kommentarer