6 FAVORIT PODCASTS

Älskar verkligen podcasts! Lyssnar nästan alltid på podcasts när jag ska någonstans. Tycker inte om att ha tyst runtomkring mig så har nästan alltid på en podcast i bakgrunden när jag är hemma. Lyssnar på många olika men dessa är några favoriter som jag lyssnar på regelbundet som jag tänkte tipsa om!

1. Mathilda och Andrea

Väldigt underhållande podcast av bloggarna Andrea och Mahilda. De riktar sig mest åldrarna 14-20. De pratar om vardagliga ämnen de flesta kan relatera till, alltifrån kärlek, vänskap och familjerelationer till framtidsplaner m.m. De tar ofta upp läsarfrågor och annat. Vettiga tjejer med bra och roliga tankar/åsikter! Min favoritavsnitt är "Best of", har skrattat åt den så mycket.

2. Tankar med...

En podcast av PR-proffset Daniel Redgert som jag nyligen börjat lyssna på. ÄLSKAR denna podcast och Redgert. Han intervjuar en ny kändis varje vecka och gillar denna podd då den skiljer sig lite från andra intervjumässigt då han vågar ställa frågor man kanske vanligtvis inte ställer. Favoritavsnitt är intervjun med Michaela Forni och Kissie!

3. Alex & Sigges podcast

Ja, denna podd har väl knappast undgått någon. Lyssnar egentligen inte på denna regelbundet men ändå ofta. De diskuterar allt mellan himmel och jord. Man kan väl säga att deras podd är en blandning av olika samhällsfrågor, humor, självkritik m.m. i en salig blandning. Älskar deras anekdoter. Lyssnade nyligen på avsnittet 237 "Näe..." SÅ KUL! Lyssna bara.

4. Flora & Frida

En podd av Flora Wiström och Frida Vega Salomonsson. De pratar om en mängd olika ämnen och berör b.la. viktiga ämnen som sex, feminism m.m. Älskar att det pratar så öppet och ärligt om dessa ämnen och delar med sig mycket av egna historier och erfarenheter. Mina favoritavsnitt är "Vänskap", "Girls forever" och "Superlikes & Supermodeller". Så coola tjejer, gillar denna podd mer och mer! Stort tips!

5. Anorlexia

En väldigt viktig podcast, en podcast jag tycker ALLA borde ta sin tid att lyssna på. Podden drivs av tjejerna Ellinor och Karolina, två riktigt fina förebilder! De kallar podden "Anorelexia"- en läxa om anorexia. Både Ellinor och Karolina har själva varit sjuka i anorexia och i podcasten belyser de vad anorexia egentligen är och hur sjukdomen kan se ut. De sätter verkligen ord på så mycket känslor och tankar. Denna podcast har hjälpt mig väldigt mycket och rekommenderar den till alla oavsett om man själv lider av ätstörningar eller ej. Så tacksam att det finns en podcast om detta ämne som annars är väldigt tabu-belagt.

6. Onsdagsbubbel

En podd av bloggarna Hanna Friberg och Dasha Girine. Gillar att lyssna på denna podd då den är rolig och ger mig energi! Man känner igen sig i mycket men kan också blir inspirerad av de båda då de är väldigt positiva och drivna vilket jag gillar! De diskuterar alltifrån relationer och dejting till karriär, drömmar och vardagsbetraktelser. Mina favoritavsnitt är "Fuckboys och realityserier" och "Att göra slut med en vän". Tips!

/Alicia

  • Tips

Gillar

Kommentarer