Året som gått..och 2017!

Jag är så taggad på ett nytt år konstigt nog. Egentligen är det ju ingen vidare skillnad. Typ att ändra siffran 6 i årtalet till 7 på dokumenten i skolan. Men med tanke på mitt 2016, kan bara 2017 bli bättre :)) Det var alldeles för mycket bråk, drama och inställda planer för mig. Som jag skrev i somras var mitt liv lite som en bergochdalbana, så nu kan det bara bli bättre.

Lite bilder från Idre förra året med mina bästavänner ;)) Snart åker vi dit igen, och ingen är mer taggad än jag haha. Älskar kombinationen att hänga med massor av kompisar, festa, åka skidor och vara uppe hela nätterna. Så detta är något jag verkligen ser fram emot 2017!

Sen har vi sommaren som antagligen kommer bestå av mycket resande, precis som jag vill ha det :) Jag funderar på att gå en kurs på Collage of Fashion i London, det vore så kul. I övrigt lär det bli en del hängande på Mallis, med kompisar, pojkvän och familj. Ååh vad jag saknar sommarlov, blir helt pirrig bara av att prata om det haha.

Och nyårslöften? Jag är nog inte rätt person för att sätta upp restriktioner till mig själv, så jag har inga egentliga nyårslöften. Det jag har, som jag behöver tänka på är dock de klassiska och klyschiga-plugga mer, spendera mindre pengar på 7eleven och sluta oroa mig för småsaker haha. Men något annat konkret jag vill göra i år, är att spara pengar till något jag verkligen vill ha. Kanske en fin väska, ett smycke eller något annat jag blir glad av :)

//Anna

Gillar

Kommentarer