Beauty favorites

1- Dermalogicas hudprodukter. Både jag och Alicia har serien för normal/torr hy, och det funkar superbra! Tidigare har jag använt mig av Cliniques hudvårdsserier, men de fungerade inte så bra för mig. Blev lätt torr i hyn och min hy reagerade ibland starkt på deras produkter. Därför rekommenderar jag Dermalogica starkt!

2- Clarins lipgloss. Egentligen är det bara ett "vanligt" läppglans, men jag har verkligen fastnat för detta. Det finns i flera färger men jag gillar färgen 03 mest! Det är en jättefin beige-rosa färg och känns jättemjuk på läpparna. Tips!

3- Too Faced chocolate soleil. Bara det faktum att den faktiskt doftar choklad gör den ju nästan värd att köpa? Älskar den. Färgen, doften, förpackningen, ALLT. Klarar mig inte riktigt utan denna, världens bästa solpuder!

4- Urban Decay setting spray. Det enda settingspray so jag faktiskt tycker fungerar. Sminket sitter på galant, trots att man är varm och har dansat hela kvällen. Tips!

5- BareMinerals Faux tan. Älskar denna brun-utan-sol. Har tidigare haft problem med att brun utan sol täpper till, och ger en finnar. Men den här är skonsam mot huden och ger dig en fräsch och naturlig look. Den är också superlätt att applicera och blir sällan fläckig.

//Anna

Gillar

Kommentarer