BEIGE TONES OUTFIT & MIN DAG

Inlägget innehåller reklamlänkar

Trenchcoat: Marella (liknande HÄR!) / Tröja: Zara / Jeans: Zara (liknande HÄR! ) / Väska: Unlimit bags / Skor: Sandro paris

Såhär såg jag ut onsdagen till ära! En outfit i ljusa/beiga toner som jag matchade tillsammans med min nya väska från Unlimit bags. Hur snygg är den inte? ÄLSKAR färgen! Det bästa av allt är att jag faktiskt kommer tävla ut precis en sådan väska imorgon på min Instagram (@aliciafranzen) det får ni inte missa! Tror verkligen denna väska kommer hänga med mig mycket i höst, jag har ju en förkärlek för miniväskor. Men denna är perfekt för den rymmer också saker, haha.

Tidigare idag besökte jag och Emilia Nelly.com showroom för att kolla lite höstkollektioner. Lyckades även komma in och krascha mitt i ett jättestort möte (perfekt tajming). Jag är så otroligt trött på min garderob så behövde verkligen lite inspo idag.

Vi svängde även förbi Spalt PR. Hur fint är inte deras kontor? Så mysigt. Jag gjorde en retur och vi lånade även lite kläder. Jag hittade en jättesnygg outfit jag tror jag ska ha på mig imorgon på ett middagsevent vi ska på.

När jag kom hem hade även två bud landat. Fick bland annat massa olika produkter från Ole Henriksen av Patriksson. Jag har hört så bra om det märket, så ska bli kul att testa. Fick även hem ögonbrynsprodukter och lösögonfransar av Graaf Ledin PR. Jag är ju helt värdelös på att fixa mina bryn, måste verkligen bli bättre på det! Jag vet inte om ni tycker det är intressant att se sånna här utskick? Kommentera gärna! Nu är jag iallafall hemma och ska kolla några avsnitt av Love Island sedan sova. Hoppas ni haft en superdag! /Alicia

Gillar

Kommentarer

alva
,
Skulle du vilja länka tröjan du har på dig? Den är verkligen SÅ fin! letat överallt och hittar den tyvärr inte
aliciaochanna
aliciaochanna,
Hej!! Den är från Zara förra året 😟 Kram!
nouw.com/aliciaochanna