SÖNDAGSLISTA: Anna

Bäst denna vecka? Fredags helt klart! Hade psykologiprov som gick jättebra! Sedan på kvällen åt hela familjen (-Alicia) en supermysig skaldjursmiddag, då Vilhelm kom hem till Stockholm över helgen. Efter det drog jag och Richard ut en snabbis och sen somnade vi relativt tidigt.

Sämst denna vecka?
Gymnasiearbetet som verkligen plågar mig långsamt haha.

Dagens längtan? Längtar faktiskt till nästa helg då jag och mamma tänkte förnya garderoben lite. Men också för att jag och Richard firar ett år tillsammans. Det känns lite fel att det bara är ett år då vi typ var tillsammans för ett och ett halvt år sen, men inte vågade erkänna det haha.

Dagens materiella vill ha? En fin och tjockare kappa som går att ha nu på vintern. Skulle även vilja ha ett par nya varma skor från MOU och massor av fina mössor och halsdukar! Märks det att jag fryser mycket haha??

Vad gjorde dig ledsen denna vecka? Att se och befinna sig i närheten av folk som har gjort en illa. SAMT skolan och vår kursplan som är helt orimlig i år.

Vad ska du göra idag? Sitta exakt på denna plats tills jag gjort ca. 3 sidor på gymnasiearbetet, dagens mål haha. Sedan ska jag ta en långdusch, planera outfits och SOVA.

Ha en bra dag! Puss

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229