EVENT + MODEVECKA

Hej fina ni! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara bra. Var ett tag sedan jag kikade in här så kände att det var dags. Förtillfället så är jag numera i Stockholm och har praktik fram till slutet av mars. Praktiserar just nu på Damernas värld på Bonnier Magazines & Brands. Så himla roligt verkligen! Passar mig perfekt.

En outfit från senaste! Byxor-H&M/Jacka-H&M/Päls-Borninsthlm/Skor-Isabel marant/Väska-Gucci/Mössa-?

I tisdags fick jag följa med Damernas värld på ett frukost-event som Glitter höll i. Vi var i deras svit på Grand hotel. De hade gjort så himla fint verkligen, såg ut som en rosa dröm där inne.

Hur fint?

Fick se lite nyheter som snart kommer att komma. Bland annat dessa tags man kan sätta på sina sneakers. Så bra om man vill pimpa sina sneakers och göra de mer unika!

Klagade inte på den här frukosten direkt

Efter det var vi på visning för Naim Josefi AW18! Kollektionen bestod mesta dels av klänningar, kappor, kostymer men även couture-klänningar. Har tyvärr inte så mycket bra bilder från visningen, måste införskaffa mig en riktig kamera nu. Helst igår. /Alicia

Gillar

Kommentarer

Amelie
,

Är pälsen i fuskpäls eller äkta?

Victoria
,

Hej! Superbra blogg! Jag undrar var den blåa jumpsuiten/ setet som Alicia har på hennes senaste instagram bild kommer ifrån? Såå fin!

chanssoon
chanssoon,

Hej! Var pluggar du och vilken linje/kurs läser du?

nouw.com/chanssoon
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Åh vad kul event det ser ut som du gick på!

nouw.com/sarahlinnsliv