GÅRDAGEN OCH MIN OUTFIT

Hej på er! Igår var ju jag och Emilia på ett lunchevent tillsammans med Cube och Origins. Origins är bland annat ett hudvårdsmärke som gör produkter av naturens egna ingredienser. Ingredienser i produkterna är noggrant framtagna av forskare och är helt giftfria. Produkterna är alltså helt ekologiska! Luncheventet hölls på Niklas Galleri där vi fick äta lunch och testa de olika produkterna i Origins nya serie.

Produkter från deras nya serie Ginzing.

Foto: Rasmus Lindahl

Till lunch fick vi en jättegod sötpotatissallad med kale. Jag ÄLSKAR ju sötpotatis mer än allt. Däremot blir jag alltid sjukt mätt på så sånna här sallader. Dom är verkligen mer mättande än vad man tror. Vi satt kvar här ett tag med Jennifer och Filippa. Efter det fick vi med oss goodiebags med lite produkter från den nya serien, ska bli kul att testa!

Jacka: Bikbok x Elsa Hosk / T-shirt: HÄR / Byxor: Sandro paris / Väska: Maje paris

Som ni ser bytte jag om till en helblå outfit innan jag gick hemifrån! Konstaterade verkligen att hösten är här då det är första dagen man verkligen behövde ha på sig en riktig jacka. Älskar verkligen den här jackan som egentligen är Annas. Tyvärr är den slutsåld då det är en gammal kollektion. Efter eventet fotade jag och Emilia lite sedan åkte jag hem. Jag mådde riktigt dåligt resten av dagen, hade ganska mycket ångest och kände mig stressad. Insåg ganska snabbt att det var pga kaffet. Jag kan verkligen inte dricka kaffe, får alltid helt obefogad ångest. Räcker liksom med en kopp kaffe så är det kört. Helt sjukt? Har bestämt mig nu att sluta med det helt, bara onödigt för min del. /Alicia

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
OMG, din blå outfit, perf!!
nouw.com/johannagrahn