GLOSSYBOX & RABATTKOD!

Äntligen dags för månadens Glossybox! Som ni kanske vet har jag ett samarbete tillsammans med Glossybox. Så himla roligt! För er som inte vet är Glossybox en prenumeration där du varje månad får hem en fin box fylld med 5 olika skönhetsprodukter. Varje månad är det olika varumärken och produkter, vilket är ett så bra sätt att hitta nya som man gillar. Denna månad är det en julbox med produkter inför festsäsongen!

Två favoriter i denna månadens Glossybox är en handkrämen "Vanilla chai" från The body shop. Precis vad jag behövde då jag ofta får väldigt torra händer på vintern. En annan favorit är Ole Henriksens Truth Serum & Sheer Transformation Perfecting Moisturizer som är ett hudvårdskit med serum och ansiktskräm för lyster.

För att börja prenumera på Glossbybox gör du såhär:

1. Du registrerar dig och skapar en personlig skönhetsprofil. Boxarna du får hem kommer att vara anpassade utefter din profil och vad du tycker om. Här väljer du också hur lång prenumeration du vill ha.

2. I slutet av månaden får du sedan hem din box med 5 fantastiska produkter utvalda baserat på din personliga skönhetsprofil!

Ge som present till någon eller varför inte som en present till dig själv? Med min kod ALICIAF20 får du hela 20% rabatt på din prenumeration! SÅ himla bra. Skäm bort dig själv eller någon annan! <3 /Alicia

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229