HELGEN OCH DAGENS PLANER

LÖRDAG: I lördags var jag ju på musikal med familjen. Musikalen höll på ganska länge och efter det skulle vi ut och äta. Mamma hade bokat Den gamle och havet på Tulegatan! Den gamle och havet är en italiensk restaurang, perfekt eftersom jag typ alltid är sugen på pasta. Har hört mycket om det stället tidigare men hade aldrig varit där innan.

Jättemysig restaurang verkligen, perfekt för familjemiddag!

Vi började middagen med att dela på lite förrätter som såg ut såhär! Kan säga er att burratan och vitlöksbröden var SÅ bra.

Efter det åt jag en pasta vongole. Tycker absolut den var god! Ångrade mig dock lite att jag inte tog svamppastan pga den var verkligen grym. Vi satt kvar här ett bra tag och lämnade restaurangen sist av alla. Jättemysig italienare och perfekt restaurang om man är ett större sällskap! Absolut inte sista gången vi går hit.

SÖNDAG: Söndagen blev en riktigt slö dag för min del. Jag och Emil gick upp runt 10 och åt frukost. Kände mig däremot sjuk och hängig, så låg i sängen nästan hela dagen. Jag och Anna åkte iväg en snabbis (hon har ju körkort numera, YAY!) och gjorde lite ärenden. Fyllde på förrådet av smink eftersom mycket av mitt är slut. Tänkte för övrigt göra ett inlägg i veckan med mina sminkprodukter jag använder, dom är så jäkla bra.

MÅNDAG: Idag är det ny vecka och måndag! Är så glad att jag mår bättre för har mycket saker jag vill hinna med idag. Jobb och event står på schemat. Klockan 12.00 ska jag och Emilia på ett lunchevent tillsammans med Cube och Origins. Eftersom jag blivit allt mer intresserad av hudvård tycker jag det är kul att gå på skönhetsrelaterade events också. Efter det ska jag kanske förbi Spalt PR en snabbis, sedan hem och jobba. /Alicia

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229