Kort om min helg!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej på er! Länge sedan jag kikade in här men fick verkligen feeling att uppdatera lite. Har haft en SÅ lugn helg vilket har varit hur skönt som helst. Jag har varit ganska stressad de två senaste veckorna och när jag är stressad sover jag sjukt dåligt. Så det var verkligen skönt att bara ta det lugnt den här helgen och inte göra något speciellt. I fredags var jag på två möten och efter det mötte jag upp Alva i stan. Vi fotade lite innan vi gick till ett event.

Kappa: Marella (liknande HÄR!) / Byxor: Maje / Väska: Unlimit bags (tyvärr slutsåld men finns i svart HÄR! ) / Hatt: Prada / Skor: Sandro paris

Presskontakterna hade styrt upp ett event tillsammans med Nikita Hair. Nikita Hair är en frisörkedja som precis öppnat på Åhléns, så vi var där och blev lite fina i håret och fick med oss blommor och en goodiebag. Sedan blev det dags för middag jag taggat för typ hela veckan.

Jag och Alva bokat bord på Trattoria Montanari. En italiensk restaurang jag hört om tidigare men aldrig varit på. Det var så himla mysigt! Jag tog en tryffelpasta och Alva tog deras risotto. Kan verkligen rekommendera de stället om ni är sugna på tryffelpasta. Vi satt på deras uteservering och drack rödvin samt började smida lite planer inför en grej vi planerar. Mer om det längre fram! Efter middagen åkte jag hem till Emil och somnade innan elva :-) väldigt behövligt. Lördagmorgon gick vi upp ganska tidigt och gjorde frukost, efter det låg vi i sängen mer eller mindre HELA dagen. Kollade alla avsnitt av nya The Hills (älskar ju tyvärr skiten).

Framåt kvällen gick vi till Ica för att handla. Hade inte ens orken att ta på mig ett par jeans så blev Emils pyjamasbyxor (bor i dom) till affären. Efter många om och men kom vi överens om att göra hemmagjord pizza. Så blev pizza och rödvin återigen.

På söndagmorgon vaknade vi ganska tidigt och gick till ett café som ligger nära för att äta frukost. Så mysigt! Efter det rörde jag mig hemåt för att förbereda lite saker inför veckan. Blir alltid så stressad under veckodagarna så försöker alltid förbereda lite på söndagar. På kvällen blev det middag tillsammans med familjen och Emil. Detta var lite kort om min helg, har tyvärr inte fotat speciellt mycket! Hoppas ni haft en mysig helg <3 /Alicia

  • Vardag

Gillar

Kommentarer