MAKEUP FAVS

Fick en fråga ifall vi kunde visa vilket smink vi brukar använda. Har gjort ett inlägg om detta tidigare, men här kommer lite ytterligare tips på vad vi brukar använda oss av! Jag och Anna använder oss av ungefär samma produkter.

Mina favoritfoundations kommer ifrån YSL och Too Faced! Den från YSL använder jag nu under sommartid när man är lite solbränd och den ljusare använder jag när jag är blekare. De funkar även super att blanda båda för att få något mitt i mellan. Jag kan verkligen rekommendera båda två då det är absolut de BÄSTA foundations jag använt.

Mineralpuder från Laura Mercier. Så bra verkligen! Kostar lite mer men definitivt värt pengarna om ni frågar mig.

Mina highlighters från MAC, The Balm, Nars och Kiko.

Såhär ser mina highlighters ut. 1. MAC Soft & Gentle 2. The Balm Mary-Lou Manizer 3. Nars Albatross 4. Kiko cosmetics water eyeshadow 208 (egentligen en ögonskugga, men jättefin att använda som highlighter).

Lipkit från Kylie cosmetics. Har färgerna Candy K & Koko K.

Sitter som berget hela dagen/kvällen

När jag använder foundation brukar jag alltid göra contour med detta contour kit från Kat Von D. Behöver verkligen göra rent mina borstar ser jag nu, fy skäms.

Min favoritprimer jag använder varje dag både under foundation och mineralpuder är denna från Laura Mercier.

Har lite olika solpuder jag varierar mellan, men "Chocolate Soleil" från Too faced är en jag använder ofta.

Det bästa jag kanske köpt i sminkväg måste ändå vara mitt setting spray från Urban Decay. Finns tre olika, jag har den som heter Oil control. Detta spray gör verkligen SÅ stor skillnad för sminket och får det att sitta snyggt i flera timmar. Stort tips verkligen!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229