Middag på Hillenberg

Hej finisar! Nu är jag äntligen hemma i kära Stockholm. Landade idag runt två tiden. Så skönt att vara hemma igen och träffa familjen<3. Hade så sjukt mycket saker med mig. Eftersom jag ska ha praktik i vår (börjar i mitten av januari) så behövde jag dra med mig typ hela mitt liv + garderoben hem, så det var ju ett projekt om man säger så.

Åkte hem och packade upp lite och träffade mamma och Anna. Sedan åkte jag och pappa in till stan för att äta middag med Vilhelm. Vi åt på Hillenberg som jag aldrig varit på tidigare, ligger mittemot Taverna Brillo på Humlegårdsgatan 14. Tyckte det var jättebra! Och så mysigt att få lite kvalitetstid med Vilhelm och pappa. Jag och Vilhelm åt en jättegod råbiff. Den ser lite trött ut på bilden haha, men jag var nööööjd!

Kimono-NAKD/Spetstopp-Zara/Päls-Borninsthlm/Byxor-Ivy revel/Skor-Isabel marant/Väska-Valentino

Väldigt god mat, tog kokosglass med brownie till efterrätt! Sedan gick vi till Anglais och tog en drink. Drack tyvärr mindre goda mojitos. Liksom huuur är en mojito svår att göra ens. Men men! Efter det vart det hemgång för mig och pappa. Så skönt att komma hem en rimlig tid för en gångs skull. Frågan är ju vad jag gör vaken nu när jag ska upp tidigt imorgon. Time to sleep! Hoppas ni haft en bra fredag! /Alicia

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Hannna
,
Kan ni göra ett inlägg pm hur ni redigerar era bilder? <3
Sofia
,
Hej! Vad pluggar dina syskon till? är ni öppna med dina "ätproblem" i familjen. Jag har själv en ätstörning och tycker att min familj drabbas så mycket av den, inte bara jag som påverkas....hur har ni det i er familj? Älskar er blogg!