MIN HELG I BILDER

I lördags träffade jag Sara i stan! Tanken var att handla julklappar men insåg att jag aldrig skulle hinna det. Vi tog lite bilder och sedan åkte vi upp till Radisson skybar! Så fint där. Sedan var det bara att stressa hem och göra sig i ordning, tar ju sin lilla tid för mig hehe..

Mötte först upp fina Klara som jag inte träffat på så länge på Italiano! Vi tog ett glas där och prata om allt om inget

Sedan drog vi vidare till ART där Sara hade sin avskedsfest. Aldrig varit på ART tidigare och tyckte verkligen om stället. Perfekt förar/middagsställe. Träffade alla Saras kompisar och hade så kul!

@emiliawestling , Klara och jag! Efter vi ätit och druckit lite på ART drog vi vidare till Suite. Paaaackat med folk verkligen och lyckades såklart tappa mitt bankkort där någonstans, ooopps...

Efter det avslutade jag och Emilia kvällen på Spy bar. Dansade och hängde runt lite överallt.

På söndagen var jag till en början inte speciellt bakis men det kom ju i kapp kan jag säga. Träffade Malle och Hanna i stan för lunch. Vi åt på Phils Burger! Hade nog varit dröm om jag haft lite bättre aptit, men mysigt att träffa dom som alltid och snacka ikapp.

Blev sedan upphämtad av mamma och pappa i stan. Åkte hem igen för att hjälpa Anna göra sig i ordning inför sin bal hon hade på kvällen (hon får berätta mer om den själv) men kolla hur fiiin hon var!

I måndags (alltså igår) såg jag ut såhär. Lånade Annas snygga mössa. Mötte upp Alex i stan och handlade ALLA julklappar. Så skönt att ha det avklarat verkligen..

Vi båda var så sugna på sushi (när är man inte det) så vi gick till Tokyo diner i Hötorgshallen. Så gott hade världens matkoma efter. Kan verkligen rekommendera om ni vill ha bra sushi centralt i stan!

Efteråt åkte jag till pappas jobb! Hade glömt att vi skulle på galapremiär så var inte så jättenöjd med min outfit haha.. men fick lösa det på bästa sätt

Vi var på galapremiären av filmen TedRigoletto. Alltså filmen om Ted Gärdestad med Adam Pålsson i huvudrollen och honom älskar man ju. Hade verkligen ingen förväntningar på filmen eller så, men den var SÅ fin verkligen! Ni måste se den, tror den har premiär i januari någon gång. /Alicia

  • Vardag

Gillar

Kommentarer