MIN HUDVÅRDSRUTIN

Här kommer min hudvårdsrutin och lite tips på produkter som jag använder. Allt kommer ifrån Dermalogica!

Dermalogica Special cleansing gel
Den här har jag använt i flera år nu och den är verkligen SÅ bra! Det är en rengöringsgel som jag använder både morgon och kväll. Den tar verkligen bort sminket ordentligt och man känner sig väldigt ren efteråt.

Dermalogica Daily microfoliant
Det här är en exfolierande rengöring, fungerar som en peeling i pulverform som blir löddrig när man tillsätter vatten. Fungerar att använda varje dag men jag använder den kanske 1-2 ggr i veckan när jag känner att de behövs.

Dermalogica Skin smoothing cream
Min ansiktskräm som jag använder varje morgon och kväll. Har använt active moist tidigare men nu på vintern har jag skin smoothing cream som är lite fetare eftersom jag är torrare på vintern.

Dermalogica Intensive eye repair
Min ögonkräm som jag också använder varje morgon och kväll. Blir alltid jättetorr på ögonlocken och under ögonen på vintern och denna hjälper verkligen SÅ mycket!

När det gäller min hy spelar de inte så jätte stor roll vad jag äter eller andra ytliga faktorer som kan påverka. Min hy påverkas mest av mina hormoner. Men kan hjälpa att äta så "rent" som möjligt och tex undvika mjölkprodukter, de märker jag lite skillnad av. Äter även Tetralysal (receptbelagd) eftersom min hy kaosade lite när jag slutade med P-piller. Men annars är de detta jag använder och kan verkligen rekommendera Dermalogica! /Alicia

Gillar

Kommentarer