MIN NYA FAVORITOUTFIT

Innehåller affiliate-länkar

Innehåller adlinks.

Godmorgon! Tänkte visa en av mina nya favoritoutfits som verkligen är en to-go outfit när man behöver något lite snyggare. En kombination jag älskar är skinnklänning + polo eller annan långärmad tröja under. Så snyggt och det gör att det händer lite mer. Här har jag en beige-glittrig, men funkar ju egentligen med vilken som under.

Har flera skinnklänningar och kombinerar dom nästan alltid till några roligare mönstrade strumpbyxor, tips är Calzedonia som jag ofta köper ifrån, dom har massa olika mönstrade! Här har jag mina Gucci strumpbyxor. Får mycket frågor om dom! Kan säga att JA dom är väldigt ömtåliga men har ändå hållt förvånansvärt bra, har dragit väldigt mycket i dom då dom har en tendens att åka ner. Tips är att ta en större storlek än din vanliga. Nu går vi ju dock mot sommartider (ni ba snälla det är inte ens april men okej). Men hur som så hamnar ju strumpbyxorna ändå snart på hyllan!

Till detta har jag nästan alltid mina vita boots. Detta har verkligen blivit mina mest använda skor tror jag? Vita boots är ju en trend som fortfarande håller kvar och kommer använda dom minst lika mycket i sommar till bara ben skulle jag tro. Har länkat alla plaggen här nedanför! Puss /Alicia

Polo: liknande HÄR och HÄR /Klänning: HÄR / Strumpbyxor: HÄR /Skor: liknande HÄR /Väska: vintage Dior 

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Men gud så snygg!!!
nouw.com/matildardn
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men wooow! SÅ snygg!!
nouw.com/matildaberlin