MIN NYA VÄSKA!!

De senaste veckorna har jag verkligen totalrensat min garderob. Jag har skickat hälften till Sellpy och sålt den andra hälften på bloppisen. (Säljer en massa kläder tillsammans med Fredrica på @aliciafredricabloppis på Instagram!) Så himla skönt att bli av med saker man faktiskt inte använder och SÅ bra att grejerna kan få ett nytt hem. Bra för miljön och ger mig dessutom en höststädad garderob.

I och med att jag sålt en massa har jag fått möjlighet att kunna köpa en väska jag spanat på länge. En Fendi baguette väska har länge funnits i mina tankar och när jag såg att en ROSA (!) kommit in på Vintage bar kände jag bara att den måste bli min. Kan verkligen tipsa er om Vintage bar om ni är ute efter snygga designerväskor. Många av väskorna är i jättebra skick och säljs vintage i lite mer resonabla priser. (Obs inget samarbete bara ett genuint tips haha!)

Hur FIN är den inte? Den känns så himla jag. Är så taggad på att styla den till olika outfits. I och med att jag klär mig färgglatt mer eller mindre året om kommer denna vara snygg under alla årstider. Jag resonerar aldrig att en väska ska "passa till allt" utan jag vill ha en speciell väska som verkligen poppar och sticker ut. Däremot tror jag ändå jag kommer kunna bära denna till mer eller mindre allt. SÅ TAGGAD! Hoppas ni gillar den lika mycket som jag. Puss! /Alicia

Gillar

Kommentarer

linneacasandra
linneacasandra,
Men wow så fin
nouw.com/linneacasandra
Johannagrahn
Johannagrahn,
Såååå fin 😍😍😍
nouw.com/johannagrahn
sjomette
sjomette,
Oooo den väskan skulle inte sitta helt fel på min axel heller!!!
nouw.com/sjomette
FilippaLinton
FilippaLinton,
Wooääw vilken drömväska!
nouw.com/filippalinton
merelleyakoub
merelleyakoub,
Så himla fin!!
nouw.com/merelleyakoub
oliviamalm
oliviamalm ,