MIN SMINKBAS

Fick en fråga om jag kunde berätta vad jag använder för foundation och självklart kan jag det! Here we go...

1. Innan jag applicerar någonting i mitt ansikte har jag alltid min ansiktskräm Skin smoothing cream från Dermalogica. 2. Foundationen jag använder kommer från Too Faced och heter Born this way.

Vet inte ens vart jag ska börja med den här foundationen. Den är typ ALLT man behöver här i livet. Vet inte hur många jag hetsat att köpa den här för jag älskar den så mycket. Till att börja med, hur fin är den inte? Älskar både förpackningen och flaskan.

Born This Way är oljefri och passar därför dom med fet hy (jag har dock blandhy och tycker den funkar super). Den innehåller också kokosolja vilket förbättrar din hys kvalitet under dagen. Det är alltså inte bara en foundation utan också en hudvårdande produkt. Den ger en jättebra täckning (behöver sällan concealer med denna) men formulan känns ändå väldigt lätt på huden. Den är dessutom dryg och håller länge. Jag har denna i färgerna Vanilla, Light Beige och Sand. Jag må vara galen som har den i tre färger men min hy ton varierar mycket från sommar till vinter och beroende på om jag har brun utan sol eller inte, that's why! För 350 kr på Sephora hittar ni den!

Jag använder alltid en sponge från Beautyblender när jag applicerar min foundation. Viktigt att blöta hela spongen först så den är HELT blöt, sedan krama ur den ordentligt och sedan kan man applicera foundationen. Har även använt borste tidigare men tycker det blir bäst resultat med sponge.

1. Laura Mercier translucent loose setting powder. Den här använder jag till baking. Har den tex för att sätta concealern under ögonen så att concealern inte ska lägga sig i veck samt på ställen där jag lätt blir glansig. Pudret ger en jättefin matt finish men viktigt att ha återfuktat huden ordentligt innan annars blir det lätt torrt och kakigt. Så bra produkt!

2. Laura Mercier mineral powder foundation. Det här mineralpudret använder jag ofta till vardags och när jag ska ut använder jag de över min foundation. Den funkar alltså att använda ensamt eller appliceras över foundation för mer täckande resultat. Har använt Laura Mercier ett bra tag och kan inte tänka mig att byta för produkterna är SÅ bra! Jag har denna i färgerna Natural Beige och Rich Vanilla som är lite mörkare.

Hoppas ni blev nöjda med svaret! :-) /Alicia

Gillar

Kommentarer