Ny klocka + lunch

Hej på er finisar! Black friday idag som säkert ingen har missat. Fick hem den här jättesnygga klockan häromdagen som ni ser på bilden ovan. Tyckte det var riktigt snyggt med en svart klocka, cool och passar till alla outfits. Den kommer hur som ifrån Nona watches! Idag under Black friday har dom flera klockor till rabatterat pris och i samarbete med dom får ni ytterligare 100 kr rabatt med koden "ALICIAFRANZEN" ! Så bra, passa på att köpa till er själva eller till någon i julklapp HÄR!

Åt en jättegod lunch idag med Emilia på ett ställe här som jag inte testat förut. Vi gick till BIM (Body in motion) som är ett lunchställe med massa fresh food och hälsomat. Vi båda tog en ceasar wrap och en jättefräsch juice som innehöll äpple, ingefära, mynta och lime. Så himla god, villl testa göra den hemma. Älskar ställen som har nyttig, fräsch men ändå GOD mat. Blev så mätt. Efter det blev jag upphämtad av dom andra för att åka och handla. Hittade lite på rean som jag tänkte visa imorgon. Nu ska vi göra moules frites, så taggad. Typ det bääästa man vet. Hoppas ni får en bra fredag! /Alicia

Gillar

Kommentarer

HannahEberstein
HannahEberstein,

Hej! Om du skulle vara intresserad av att sälja din vetements t shirt skulle jag verkligen vilja köpa! haha Maila gärna hannah@eberstein.se isf 😊 Eran blogg är super bra!

nouw.com/hannaheberstein
IP: 82.99.3.229