Perfekta jeans för hösten 2019!

Inlägget är i samarbete med Monki och innehåller reklamlänkar

Hej på er! Snart är hösten verkligen här och som ni kanske vet så ÄLSKAR jag ju höstmode. Lever för höstmode! Det är på hösten som jag gör en ordentlig garderobsrensning och säljer allt jag inte använder. Sedan försöker jag satsa på plagg som håller och som jag vet att jag kommer att använda ett bra tag framöver. När det kommer till jeans har Monki verkligen blivit en favorit! Monki har en massa snygga jeans i olika modeller. Dessutom är jeansen gjorda av 100% ekologisk bomull. Just nu har Monki dessutom en kampanj där du kan köpa två par jeans och få 30% på ditt köp. Nedan hittar ni mina tre favoriter som kommer vara helt perfekta i höst! Jag har storlek 26 i alla jeansen.

Flare jeans i svart: HÄR!

Flare jeans i svart: HÄR!

Dessa jeans är verkligen helt perfekta! Jag är ju ett stort fan av flare jeans och ett par grå/svarta känns som ett måste i min garderob. Jag är ju väldigt färgglad av mig men jag kan verkligen uppskatta en riktigt snygg minimalistisk outfit. Hade gärna bärt dessa jeans till skjortan ovan eller till en stickad tröja i camel.

Highwaist straight jeans: HÄR!

Highwaist straight jeans: HÄR!

Okej, dessa jeans är jag helt kär i! Jag älskar dessa jeans för att dom 1. är så otroligt sköna, jag har mer eller mindre använt dom varje dag sedan jag fick hem dom och 2. passformen är så sjukt snygg. Har verkligen fått en grej för raka jeans, älskar när dom sitter lite pösigt. Kan verkligen rekommendera dessa om det är den typen av passform ni är ute efter!

High waist mom jeans: HÄR!

High waist mom jeans: HÄR!

Tacka gudarna för att mom jeans fortfarande hänger kvar. En otroligt skön och snygg modell som passar till mer eller mindre allt! Även denna modell tycker jag om när den sitter lite lösare och mer avslappnat. Dessa kommer jag att kombinera till exakt allt i höst, men framförallt till mysiga stickade tröjor som ovan. Ett par jeans som också är supersnygga till en klack!

Gillar

Kommentarer

Sigg2
Sigg2,
Såå snygg