Personliga presenter och företagsprodukter

Tycker inte ni också det kan vara så svårt att veta vad man ska köpa till nära och kära i födelsedagpresent/julklapp osv? Det kan verkligen vara klurigt ibland och även tidskrävande. Nu är det faktiskt inte långt kvar till julen och det kan vara bra att börja planera julklappsinköpen. Idag tänkte jag dela med mig av Abstrakt Reklam, en superbra hemsida som jag skriver detta inlägg med som kommer hjälpa till med just detta.

När jag ger bort presenter vill jag ofta att de ska vara personliga, det är ju oftast roligast. På hemsidan www.abstraktreklam.se kan du designa dina egna presenter och julklappar, hur bra? Där kan du skapa dina egna tryck eller texter och sätta dem på allt ifrån kläder, kepsar eller andra produkter. Det finns ett stort urval att välja mellan. Abstraktreklam är också perfekt för dig som är företagare. Om ert företag ska anordna en tävling, giveaway, goodiebag eller liknande går det att designa produkter med företagets logga på. Så smidig och rolig tjänst verkligen! Dessutom sparar det mycket tid och du kan göra det direkt ifrån soffan.

Rekommenderar er verkligen att gå in och kika på deras sida för att designa era egna presenter till era nära och kära eller till ditt företag!

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Maria
,
hej! På Annas senste instabild hade hon en sjukt snygg kappa, vart är den ifrån? Och undrar samma med baskern:) älskar er blogg