Q/A- vi svarar!

Hej Alicia! Du skrev för ett tag sedan att du pluggar information och PR i Sundsvall, om jag inte minns fel? Kan du snälla berätta lite om utbildningen, var det svårt att komma in? Hur har du löst det med boende? Känns det ensamt att vara så långt från familj och vänner? Trivs du bra på skolan? Är det mycket plugg? Är namnligen väldigt intresserad av att söka den utbildningen till hösten så skulle verkligen uppskatta om du svarade!! 😊

Hej! Självklart ska jag göra det. Utbildningen är superrolig och passar mig perfekt! Vi pluggar medie- och kommunikationsvetenskap med fokus på strategisk kommunikation. Tycker utbildningen passar mig jättebra då jag gillar att skriva och hålla på med sociala medier. Andra året under våren har man även en tio veckors praktik då man kan praktisera på t.ex. PR-byrå. När jag sökte var det inte speciellt hög antagningspoäng (beror såklart på vad du har för betyg). Du kan se tidigare antagning på antagningspoäng.se. Trivs jättebra på Miun (mittuniversitetet som det heter) är en väldigt stor och fräsch skola enligt mig. Jag tycker det är lagom mycket plugg! Vissa kurser är mer plugg och vissa mindre. Oftast hinner man med roliga saker på fritiden och helgerna också även om det kan vara mycket ibland, skiljer sig som sagt lite från kurs till kurs. Vi har köpt en tvåa som jag bor i som ligger ca. 5-10 min från skolan och nära till stan. På mitthem.se finns studentlägenheter som de flesta studenter här bor i. Jag trivs jättebra här och tycker inte alls det känns ensamt! Har jättebra vänner här som jag umgås med 24/7 och om vi inte är med varandra är vi på facetime haha (sällskapssjuka). Stockholm är ju bara 3h med tåg så kan absolut åka hem ofta om jag känner för det. Tycker verkligen du ska söka utbildningen om du är intresserad av sociala medier, kommunikation, skriva osv, jag tycker den är jättekul! Hoppas du fick svar på allt du ville veta annars är det bara att skriva igen! Kram!

Är nämligen lite sugen på att köpa en city bag från Balenciaga men är sjukt osäker vilken storlek man ska ta. Vill kunna använda den till vardags men tycker ändå att deras mini storlekar är så fruktansvärt gulliga och fina. Skulle bli sååå tacksam om ni kunde göra något review-liknande inlägg på era Balenciaga väskor! Kram

Hmm, svårt. Det beror verkligen på vad du är ute efter. Min svarta Balenciaga är i modellen Classic city storlek Small. Och den mindre som jag och Anna delar på är i modellen Classic mini city. Om det är en vardagsväska du är ute efter skulle jag kanske satsa på den större då väldigt lite får plats i en mini city, får knappt plats med solglasögon och plånbok, så skulle nog satsa på en större om du är ute efter att kunna ha den till vardags. Brukar ha den lilla när jag vet att jag inte behöver ha med mig så mycket saker och den större oftare till skola/jobb osv!

Vilken effekt använder ni? Så fint!

Redigerar ofta våra bilder i mobilen med appen VSCO. Brukar b.la. använda filterna A5, HB1, HB2 (de finns gratis att ladda ner i appen). Exponering, ljusstyrka, kontrast m.m. brukar vi redigera i PS Express.

Bilder i effekterna HB1, HB2 och A5

WOW så fint!!! Var ifrån är tavlan?? Håller själv på att handla nya till både rum och garderob, skulle gärna ha en liknande! Kram på er (Ang. detta inlägg).

Tusen tack! Tavlan kommer ifrån sealoe.se och du hittar den HÄR! Kan även tipsa om desenio.se som har posters, köpte min Kate Moss tavla därifrån.

  • Q/A

Gillar

Kommentarer