Q/A

Men var är outfiten ifrån? Skitsnygg! (Angående Sunday).

Tack! Skinnbyxorna är från Zara, blazern och bustiern från H&M och skorna från Nelly!

Vart är kepsen ifrån? Så himlans snygg!

Kepsen kommer ifrån Les artists och beställde den härifrån!

Skulle ni inte kunna ge lite tips på vad man kan ha på sig när man går på någon annans student? Gärna svar så snabbt som möjligt!

Detta svar kommer lite sent, men skulle nog tipsa om jumpsuit! Långa som korta. Så fint till både vardags/fest nu på sommaren och är lätta att klä upp/klä ned. Annars tycker jag svarta kostymbyxor och någon blus alltid är ett säkert kort.

Vart hitta du Ida Sjöstedt toppen?

Köpte den på Mathilde i PK huset!

Hej! Älskar er blogg, så fin och inspirerande! Jag har några frågor! Jag undrar först vad ni har för sommarplaner? Sedan undrar jag även (till Alicia) vad dina planer är för hösten? Har du funderat på att flytta hemifrån eller börja plugga någonting eller liknande? Keep up the good work, kram!!!

Alicia: Tusen tack! Har lite blandade planer för sommaren. Nu i midsommar ska jag till Smögen! Sedan är planen att åka ner till Halmstad i början av juli och hälsa på Hanna och gå på summer on festival i Båstad 7-9 juli! Den 18-24 juli ska jag och några kompisar på Stockholmsveckan i Visby och vara där under hela veckan, är så taggad! I början av augusti ska jag utomlands med familjen, vi ska till Ischia och Capri. Sedan är planen Ibiza i mitten av augusti!

Mina planer till hösten är att börja plugga! Har sökt PR & information i Lund och i Sundsvall! Så förhoppningsvis blir det något utav dom. Är jättetaggad på att flytta hemifrån och börja plugga, har redan bestämt hur min lägenhet ska se ut haha.

Anna: Vad gulliga ni är som kommenterar! I sommar har jag faktiskt inte så mycket planerat. Jag ska vara i Stockholm mycket, men den 17 juli åker jag ner till Göteborg en vecka för att spela Gothia cup i fotboll. Efter det tror jag att jag åker till landstället i Småland för att hälsa på lite släkt och kompisar! Sedan åker vi till Italien i en vecka i början av augusti, som Alicia berättade om. Har som sagt inte jättemycket planerat ovanligt nog. Får helt enkelt ta sommaren lite som den kommer!

Undrar vad era favorit shopping sidor är? Och om ni skulle kunna börja tipsa om olika kläder, inspo osv? Älskar bådas stil!

Absolut kan vi göra det! Våra favoritshopping sidor är nog zara.se, nelly.com, na-kd.com och mytheresa.com. Tusen tack!

Hej! Har några frågor:

1. Vad är det bästa med Alicia/Anna (3 saker)?

2. Vad är mindre bra med Alicia/Anna (3 saker)?

Äter ni alltid nyttigt? Verkar så! Älskar er blogg!

1. En av de bästa sakerna med Anna är att hon är så himla snäll. Det går i princip inte att bråka med henne, minns faktiskt inte en enda gång hon blivit riktigt arg på mig. Tror aldrig vi haft något seriöst stort bråk. Vi kommer nästan alltid bra överens och förstår varandra väldigt bra. Sedan är hon sjukt rolig och skön att vara med samt väldigt omtänksam!

2. En av de mindre bra sakerna med Anna är att hon är så slarvig. Anna är en sådan person som skulle kunna ta en tröja man köpt utan att fråga, dra bort prislappen, använda den och sedan slänga den i en hög med smutstvätt i sitt rum. (Hon har blivit bättre på senare tid dock!). En annan mindre bra sak är att hon aldrig städar. Hennes rum är alltid (nästan iallafall) kaos, och har hon varit i köket kan man garantera att man kommer hem till ett bombnedslag. Sedan lämnar hon matrester/tallrikar/skålar överallt, till och med i badrummet (vem äter ens i badrummet?).

1. Det bästa med Alicia är nog att hon är en av de skönaste jag känner. Vi skrattar alltid med varandra och speciellt åt Alicias tendens att överdriva ALLT. Är så lycklig att vi är så nära varandra som syskon, vet inte vad jag skulle göra utan Alicia.

Alicia är också till skillnad från mig extremt pedant. Varenda sminkborste ska stå precis på sin plats. På så sätt kan man väl säga att vi kompletterar varandra på ett bra sätt.

2. En av de mindre bra sakerna med Alicia är att hon kan ha riktiga humörsvängningar och vara väldigt lättirriterad ibland.

Vi båda äter väldigt varierat, både nyttigt och onyttigt.

Var det längesen du köpte byxorna eller finns de fortfarande i affär? (Angående Printed)

De mönstrade byxorna från H&M finns nog fortfarande i butik, annars hittar du dem HÄR! Just de mönstret verkar inte finnas på hemsidan, men de finns andra mönster i samma modell. Världens skönaste byxor för övrigt!

Om man ska köpa sina första Isabel marant skor, vilken modell tycker ni man ska slå till på? Jag tycker båda är lika fina (av de som jag sett ni har, vilket är de modeller jag står emellan).

Vi har modellerna Bobby och Bekett. Bobby är lite mindre och nättare i modellen medan Bekett är lite större och mer "klumpig" i modellen. Beror lite på vad du helst föredrar, det är nog en smaksak. Båda är iallafall jättesnygga och passar till allt! Rekommenderar att beställa från mytheresa.com, billigast frakt och väldigt snabb leverans!

  • Q/A

Gillar

Kommentarer