SAKER NI INTE VISSTE OM OSS

Jag (Alicia) har högsta graden av dyskalkyli, vilket innebär att jag är hopplös med allt som har med siffror och göra. Det är även en anledning till att jag har urdåligt lokalsinne och inte hittar hem till kompisar utan GPS som jag varit hos hundra gånger. Kastar om siffror hejvilt vilket resulterar i att jag ofta tar fel på tiden, är en timme för tidig/för sen till saker och ting, glömmer datum m.m. Siffror är inte min grej helt enkelt. Inget som är speciellt jobbigt för mig direkt tycker det är ganska kul att driva om.

Både jag och Anna ogillar läsk och all typ av kolsyrad dryck, förstår inte hur man kan dricka det faktiskt. Har nog aldrig druckit så mycket som ett glas cola någon gång mer än att ha smakat några gånger på kalas när man var yngre. (Lol). Nä, hur som inget som faller oss i smaken alls.

Jag (Anna) har ryggsjukdomen Skolios. Har haft det sedan jag föddes men är så glad att jag inte behövde operera som läkarna ville för något år sen. Sjukdomen begränsar mig verkligen inte på något sätt, förutom ryggont någon gång i månaden. Vilket ibland kan resultera till att min hållning ser ut som Quasimodo haha.

Jag (Alicia) har aldrig tyckt om bollsporter och har aldrig spelat en bollsport i hela mitt liv. Tillskillnad från Anna och som spelat bl.a. fotboll hela sin uppväxt. När jag var 6 år köpte mamma en hel fotbollsutrustning till mig, kläder, skor och ja hela grejen, sedan tvingade mamma och pappa iväg mig på en fotbollsträning och jag tyckte det var helt förjävligt. Blev ingen mer fotbollsträning efter det :-) Har istället ridit, dansat, tränat gymnastik/cheerleading under större delen av min barndom/mina tonår och älskade det. Saknar cheerleading SÅ mycket!

Jag (Anna) har räknat ner dagarna till studenten sedan jag gick i åttan?! Hade till och med en fest i 1an för att fira att det "bara" var 800 dagar till studenten kvar haha.

Jag (Alicia) är verkligen en morgonmänniska. Är ofta väldigt pigg på morgonen och har typ inga problem med att äta frukost typ 5 min efter att jag vaknat eller att gå och träna. På kvällen/natten är jag alltid sjukt trött så kolla film med mig är ingen idé. Anna däremot är extremt trött på morgonen och kan typ sova hur länge som helst.

Gillar

Kommentarer

paulag
paulag,
Haha feel you Anna ang det där med att räkna ner till studenten!
nouw.com/paulag