SENASTE DAGARNA

Inlägget innehåller reklamlänkar

Fy f*n vad kallt det blivit ute nu. Måste verkligen införskaffa mig en riktig vinterjacka. Kan inte gå runt i mina tunna längre. Är jättesugen på att införskaffa mig en snygg dunjacka, så kul att dom blivit trendiga igen. Hur som, tänkte iallafall uppdatera er om hur de senaste dagarna sett ut!

Jag har hunnit med två Becore pass (eller Megaformer som det egentligen heter) och GUD vad bra jag mår av det. Är så glad att jag äntligen kommit igång med träningen och hittat något jag faktiskt tycker är kul. Efter det blev det självklart lunch på.......

............KALE & CRAVE! Förlåt för tjat, men är det inte sjukt att man kan längta efter en sallad såhär mycket? Den är liksom de enda jag tänker på under tiden jag tränar haha. Skulle kunna äta den vaaaarje dag.

Efter lunchen följde jag med @alvasperle till lite olika showrooms för att låna kläder till en plåtning hon ska göra. Ovan ser ni Dagmar som har ett SÅ fint showroom.

Tröja: Ragdoll la / Byxor: HÄR! / Trenchcoat: Marella

Svirade om till detta efter träningen (ni kanske förstår vad jag menar med tunn jacka). Min nya obsession är Avo shake från Joe & the juice. Så sjukt god. Samt hur mysig är inte mina byxor och tröja från Ragdoll? Älskar färgen på tröjan och mjukisbyxorna är SÅ sköna samt utsvängda. Jag har bott i detta sedan jag fick hem det.

Dagen därpå var jag på ett möte. Efter det mötte jag upp Sara på ett glas på Tures. Vi hade catch up och lowkey firade hennes födelsedag i förskott.

Jacka: For love & lemons / Polotröja: Zara / Byxor: Zara (liknande HÄR & HÄR ) / Väska: Unlimit bags (färg slutsåld) / Sneakers: Sandro / Hårklämma: Picostore

​En outfit från senaste dagarna. Älskar kostymbyxorna, finns på Zara just nu, men har även länkat två liknande ovan. Nu ska jag fixa lite jobb sedan åka till frisören! /Alicia 

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Härliga dagar 😊
nouw.com/johannagrahn