Snygga höstkläder och mina favoritprodukter!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Vit ribbad tröja HÄR / Vita jeans HÄR / Beige mössa HÄR / Beiga boots HÄR / Dunjacka HÄR / Grå sweater HÄR / Rosa tröja HÄR / Blå jeans HÄR / Vita sneakers HÄR / Turkos mössa HÄR / Parfym HÄR / Nagellack HÄR / Återfuktande mask HÄR / Foundation HÄR / Concealer HÄR

Ett inspirationscollage för hösten! Jag har ovan samlat några av mina favoriter. Jag är verkligen jättesugen på att införskaffa mig en dunjacka, till exempel som dunjackan ovan. Perfekt att ta på sig när man inte orkar frysa och dessutom snygg! Älskar även att ha vita/beiga outfits på hösten och vintern, tycker det är så snyggt. Älskar den ribbade tröjan tillsammans med de vita jeansen. Är för övrigt helt kär i Inuikii skorna. Hur mysiga och snygga är inte dom? Det är ett par skor jag definitivt kommer införskaffa mig väldigt snart. Den gråa sweatern har jag tipsat om förut. En grå sweater är ett måste i min garderob. Dessutom så snygg att kombinera med de ljusblå jeansen.

Produkterna ni ser ovan är några jag använder varje dag. Min parfym från Byredo 'Mojave Ghost' är min absoluta favorit, kommer nog aldrig kunna byta. Är så himla kär i den. En riktig räddare i nöden under vinterhalvåret är den återfuktande masken från Dermalogica. Det är den absolut BÄSTA mask jag någonsin använt för torr hy. Den healar verkligen hyn när den är torr, tips är att sova med den för bästa resultat! Sedan har vi min älskade foundation från YSL, jag har färgen BD40 Warm sand, som jag nämnt tidigare är den magisk. En väldigt lätt foundation som lägger sig som silke på hyn, går även att bygga upp täckning. Concealer från Helena Rubinstein är ett måste under vinterhalvåret när man får mörka ringar under ögonen, denna trollar bort dom direkt! Sist men inte minst har vi nagellacket jag använt de senaste veckorna. Essies 'Mademoiselle' ger en ljusrosa nyans som är superfin!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229