SÖNDAGSHÄNG!

Innehåller reklamlänkar

Hej fina ni! Hoppas allt är bra med er. Jag har jobbat mer eller mindre hela helgen och känner mig helt slut trots att det är en ny vecka. Är däremot supertaggad på den här dagen eftersom jag FYLLER ÅR idag! Men mer om det senare. Igår satt jag och jobbade nästan hela dagen sedan åkte jag in till stan och mötte upp Alva. Nedan ser ni gårdagens outfit som vi precis hann fota innan det började regna igen.

Tröja: (liknande HÄR! ) Byxor: Sandro Skor: New Balance, slutsålda (liknande HÄR!) Väska: HÄR!

Ringar: Musch details & Maria Nilsdotter

Detta är en av mina absoluta favoritväskor! Den perfekta detaljen som gör en outfit lite roligare.

Efter jag mött upp Alva gick vi och satte oss på Riche uteservering. Vi satt här och drack vin under taket medan det mer eller mindre ösregnade ute. Så mysigt! Sånna här saker borde man göra oftare på söndagar känner jag. När vi suttit här ett tag gick vi in för att ta ett bord och äta middag.

Vi båda beställde deras ångade torsk, något som Alva fått mig att få upp ögonen för på senaste. Detta är kanske det mest underskattade på menyn har jag ju förstått? Hur kan jag ha missat detta? Så himla gott!! Vi satt kvar här ett tag och drack vin och pratade om allt. Perfekt söndagsmiddag! Sedan begav vi oss båda hemåt och jag somnade bredvid Emil. Det var min söndag. Hoppas ni haft en bra helg så hörs vi lite senare! /Alicia

Gillar

Kommentarer

alvasperle
alvasperle,
<3<3<3 mysigaste
nouw.com/alvasperle