SVAR PÅ ERA FRÅGOR!

Innehåller affiliate-länkar

Skulle ni kunna göra en palma/mallis-guide? Ska dit i sommar för första gången och ser fram emot det såå mycket! Kommer att bo precis utanför Palma, skulle vara så kul om ni skulle kunna skriva lite tips på restauranger/stränder/saker man inte borde missa. Kram!

Har fått denna fråga av flera och självklart kan vi fixa det, finns så mycket att inte missa! Vi åker till Palma igen i april, så efter det kan vi absolut göra en guide! Kram

Så snygg outfit! Vart är tröjan ifrån?

Tack! Tröjan kommer ifrån Zara (klicka på bilden så kommer du till den!)

Älskar skepparjackan!! Var är den ifrån? :) Den mörkblåa/svarta med guldknappar på bilden ovan! Kram

Älskar den med! Den kommer från Zara, tycks inte hitta den på hemsidan men den finns i butik nu. Kram!

Hej! Hur har du fixat dina initialer på din röda Zadig väska?? Så najs!!

Fick den i julklapp och vet att under julen gick det att beställa med sina initialer på hemsidan, men verkar tyvärr inte som de gör de längre. Men håll utkik de kanske kommer tillbaka!

Har redan fläckar på den, är inte förvånad över mig själv :-)

Vart är pälsen från? Skitsnygg!

Har fått flera frågor angående denna, jag köpte den nu i Palma i en liten random butik i en gränd, vet tyvärr inte vad det är för märke!

Anna vad är dina planer när du tagit studenten?

Oj hmm, jag vet inte riktigt! Just nu är min direkta tanke bara att resa. Resa överallt, hela tiden. Vill självklart vila från plugg och skola ett år efter gymnasiet. Skulle aldrig orka plugga direkt tror jag.

Hur gör du när du har en sån outfit? Har du bara t-shirt och kappa här eller har du typ någon kofta under? Det är ju så kaallltt :/ (Angående detta inlägg).

Haha alltså mina vänner garvar alltid åt mig pga detta för klär mig som att det är 15 plus ute och sedan går jag runt och huttrar och är helt blå. Senast nu i helgen hade jag min tunna blazer från Zara hela helgen när det var typ minus sju. Vill man vara fin får man lida pin :-) Nej men sanningen är att jag fryser ihjäl och rekommenderar de ej.


  • Q/A

Gillar

Kommentarer