Tankar 00.09

Ni vet när man stirrar rakt upp i taket, låter klockan ticka och paniken växa. Varför blir det alltid så? Man försöker desperat att räkna får efter får, siffra efter siffra, men det går inte.

Jag har egentligen aldrig haft några problem med att sova. Mina kompisar klagar alltid på att jag somnar direkt efter att lampan släckts, eller att jag alltid somnar när vi tittar på film. Men på senare tid har jag fått allt svårare att sova när jag är ensam. Jag är inte rädd eller så, det är inte det. Det handlar mer om att när man är ensam får man rum att tänka, rum att helt själv styra sina tankebanor.

Jag kommer ofta in på katastroftankar, vet inte varför egentligen. Jag börjar fantisera upp en bild av att en fruktansvärd händelse har inträffat och hur jag bör handskas med situationen. Det kan handla om allt från att en person i min närhet råkar illa ut, eller ännu värre, dör. Det är sjukt obehagligt, och kan hålla mig vaken hela nätterna.

Jag har hört att yoga ska vara bra! Ska försöka börja gå på det oftare haha. Nej men nu borde jag nog försöka sova ändå! Kram på er//Anna

  • Vardag

Gillar

Kommentarer