Tillbaka!-Q/A

Hej på er! Det var ett tag sedan sist, men nu är det faktiskt dags att ta tag i bloggen igen. Inte så mycket har hänt sen vi hördes sist. Alicia pluggar fortfarande i Sundsvall och trivs jättebra, medan jag fortfarande läser år 2 på gymnasiet. Jag tänkte svara på lite frågor vi har fått in under den här tiden.

Q: Ska köpa en Stella Mccartney väska men vet inte vilken. I vilken färg och storlek tycker ni att jag ska köpa? Vill ha en som passar till det mesta och som jag kan ha länge. Er blogg är så fin! Kram

A: Först och främst, Tack så jättemycket! Jag och Alicia har en varsin Stella Mccartney väska. Den beiga är Alicias och den gråa är min. Vi båda har i modellen Falabella, vilket gör att du kan bära den på både armen och axeln. Jag har använt min gråa hur mycket som helst! Den är så lättmatchad och användbar. Men mina favoriter just nu från Stella Mccartney är helt klart deras animal print väskor, tycker dem är sååå coola. Men om du är ute efter en som är lättmatchad finns det ju även i svart och andra lättare färger. Kram

Q: Vart är baddräkten ifrån? (angående Yesterday)

A: Ber om ursäkt för sent svar! Men baddräkten är ifrån Meloonpro.com, ganska liten i storleken så rekommenderar en storlek större än normalt.

Q:Undrar vad era favorit shopping sidor är? 😊 älskar bådas stil!!

A: Tack så jättemycket! Oj det beror nog helt på vad vi är ute efter. Om det är något lite dyrare vi ska köpa, finns typ allt på Mytheresa.com. Dom är också väldigt smidiga och snabba med leveransen! Men i övrigt köper vi ganska mycket från Zara.com, där man kan beställa sina varor till butiken för att slippa betala frakt!

Q: Har ni några resor planerade? Superbra blogg!

A: Ja! Som bilderna visar åker jag faktiskt till New York på söndag. Det är verkligen våran favoritstad över allt annat. Tyvärr kan inte Alicia följa med då hon behöver plugga :( Så det blir bara jag, mamma och pappa som åker, men det blir jättekul det med! Lovar att uppdatera er från New York.

//Anna

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Kan ni snääällla ge tips på vad man kan önska sig i julklapp + studentpresenter? Gärna i många prisklasser, men helst lite "finare" märken. Älskar eran stil!!