UPPDATERING, VÅRKÄNSLOR OCH MÅNDAG

Hej på er, det var ett tag sen haha. Hur som helst är jag i alla fall tillbaka i Stockholm (har iof varit det i ett halvår nu <3) och har massor att berätta för er. Framförallt att jag nu vet vad jag ska göra inom de kommande 4 åren :) Kom in på skolan jag sökte i Milano, så i höst kommer jag börja plugga Fashion Business på Marangoni i Milano vilket känns både kul och spännande.

I övrigt hänger jag mest runt i Stockholm, pluggar en kurs på distans och äter långa luncher. Det bästa är också att mina kompisar successivt börjar komma hem igen från diverse resor, vilket gör att det ändå känns helt okej att vara hemma. Men hallå?! Kan vi prata om att det är vår?? Har äntligen fått lite inspiration gällande outfits och helt ärligt beror det enbart på att solen har börjat titta fram. Såå skönt!

Dessvärre är jag halvsjuk igen, sällan jag är det. Räknade och kom fram till att jag redan har varit sjuk 5 gånger i olika omgångar DETTA ÅR? Något är ju tyvärr allvarligt fel med mitt immunförsvar. Tänkte typ boka in en fullständig hälsoundersökning, antar att jag måste ha brist på någon vitamin eller nåt haha- Så här ofta kan man ju faktiskt inte bli sjuk.

Hur som helst är det måndag idag och jag sitter på Art Bakery och pluggar affärskunskap, parallellt med att boka in körlektioner. Ska ta körkort nu och har äntligen kommit igång vilket känns så skönt. Därefter kommer väl denna dag bestå av lunch med Axel, mer pluggande och min symaskin. Köpte lite tyger för några dagar sen som jag tänkte göra något kul av, får se hur det blir haha. Ha en bra måndag! Puss/Anna

Outfit från förra veckan! Jacka + shorts: Ganni /Strumpbyxor:Gucci /Stickad tröja: Mango /Väska-Chanel / Balenciagainspirerade skor: (?)

Gillar

Kommentarer

Klara
,
skulle vara jättekul om du kunde skriva lite (eller mycket hehe) om din New york-resa, är själv väldigt sugen på att göra precis som du gjorde!