Vad har vi haft för oss?

Det är många som har frågat vad som händer i våra liv just nu. Jag förstår att ni undrar med tanke på den värdelösa uppdateringen. Så jag tänkte berätta lite vad jag har haft för mig, och ska göra inom de kommande veckorna.

Jag har varit hemma i Stockholm sedan skolavslutningen. Något jag både älskar och hatar. Älskar sommaren i Stockholm när folk fortfarande är hemma. Men majoriteten av tiden är folk inte det tyvärr. Anledningen till att jag inte har gjort så mycket är för att jag har sommarjobbat i tre veckor. Jag jobbade på ett sommarläger för barn, vilket faktiskt var helt okej och värt det. Men nu är mina tre veckor över, och på torsdag åker jag till Mallis!

Där kommer jag bara vara i några dagar, för att sedan möta up Saga i London. För er som har missat det så ska vi gå en kurs där i två veckor. En kurs i Fashion styling and Media, vilket ska bli så kul!

Sedan åker jag tillbaka till Mallis, och är där med familj och kompisar de sista veckorna av lovet! Sen börjar jag alltså trean?!! Såå sjukt faktiskt. /Anna

  • Vardag

Gillar

Kommentarer