VÅRTRENDER DEL 3

Innehåller affiliate-länkar

1. GULT

En färg som kommer synas mycket i vår och sommar är GULT! Man börjar se färgen mer och mer i butikerna. Till en början var jag inte något fan av det, men nu börjar jag gilla det mer och mer! Så snyggt att ha en klargul väska eller annan mindre detalj som lyser upp. Eller varför inte en jacka? (Alla produkter är taggade i bilderna!)

2. MOM JEANS

Älskar den här trenden, finns så många olika snygga. Jag själv gillar mom jeans med slitningar mest. Känns dessutom som att man kan matcha ALLT till mom jeans! Alltifrån fina blusar till t-shirts och hoodies. Man kan både klä upp eller klä ned dom med sneakers eller klackar, perfekt! De bästa är ju förutom att de är väldigt snygga att de är bekväma också!

3. ROSA

I vår och sommar gäller rosa i alla nyanser, allt från puder/pastellrosa till mörk fuschia. Jag hade verkligen kunnat tänka mig en clutch eller väska i rosa metallic, vore så snyggt! Här nedan har ni lite tips på rosa plagg inför vår/sommar! ÄLSKAR skorna men de är tyvärr slutsålda, skulle tro att de kommer in snart igen.

4. CUTOUTS

En trend man såg mycket av i höstas som håller i sig till våren också är Cut outs! Gillar verkligen plagg som är designade med hål eller andra cut-out detaljer, alltifrån t-shirts och sweatshirts till klänningar. Detta är dessutom en trend som är så enkel att fixa till själv för en unik look, bara att ta saxen i högsta hugg!

  • Mode

Gillar

Kommentarer